فعال اجتماعی
آصف فرزند رمضان قریدار در ۱۳۵۳ش، در قریه نورگ چهل باعتوی پشی چشم به جهان گشود. وی تحصیلات مکتب دینی را تا حد متوسط در «چهل باغتوی پشی» و «کتهبید» به پایان رساند. حاجی آصف در سال ۱۳۷۱ش، بهعنوان یک سرباز از طرف مردم، موسفیدان وعالمان، چهل باغتوی پشی در ولسوالی جاغوری مقرر میشود، اما پس از آن در عربستان سعودی سفر نموده مدت ۱۲ سال را در کارهای مختلف سپری مینماید. وی در سال ۱۳۸۳ از طرف موسفیدان و عالمان چهل باغتوی پشی، رسماً منحیث نماینده در ولسوالی جاغوری معرفی میگردد و بهعنوان یکی از اعضای شورای ولسوالی انتخاب میشود.
در سال ۱۳۸۵ در زمان دولت جمهوریت، باهمکاری UNDP شورای انکشافی وهمچنان DDA را درهمهی ولسوالی هاي افغانستان ایجاد میشود و حاج آصف ریئس شورای انکشافی انتخاب میگردد. شورا دارای چهل عضو برجسته در ولسوالی جاغوری بود و وظیفه شورا جلب کمکها از موُسسات خارجی و داخلی بوده است. ایشان تيم بازسازی ولايت PRT را برای احداث ساختمان کلینک چهل باغتوی پشی، باهمکاری انجنیر نفیسه دعوت مینماید و کار ساخت کلینک به بهره برداری سپُرده میشود.
حاجی آصف در یک انتخابات مجدد، بحیث ريئس DDA شوراي انکشافی انتخاب شد و در سال ۱۳۹۱ در ولسوالي جاغوری بهعنوان قریدار نیز تعیین گردید. ایشان همچنان درسال 2014، به نمایندگی از طرف ولسوالی جاغوری در جرگه مشورتی به دعوت صبغت الله مجددی، درکمیته ۴۷ به ریاست دکتر سید طیب جواد در کابل شرکت نمود. همچنان درسال 2019 و 2020 در لویه جرگههای مشورتی صلح به نمایندگی ازطرف شورای ولسوالي جاغوری، در کابل شرکت نمود.
پس از حاکمیت طالبان در دور دوم، حاجی آصف بهحیث قریدار چهل باغتوی پشی تعیین شده در مرکز ولسوالی جاغوری (سنگماشه) ایفای وظیفه میکند.
نویسنده: شریف عالمی.
ویرایش: نادرشاه نظری، 23 جون 2023